Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Bukiwe Nonina

Det er en meget høj og teknisk velfunderet bokser, som Sarah Mahfoud (7-0) om en uge skal i ringen mod. Det er i hvert fald sådan, sydafrikanske Bukiwe Nonina (14-3-1) beskriver sig selv.

Kampen gælder den intercontinentale IBF-titel og nok så vigtigt giver den vinderen direkte adgang til en større titelkamp. Derfor er den selvsagt meget vigtig for begge boksere, og sydafrikaneren garanterer, at hun kommer velforberedt til Danmark.

"Jeg er velforberedt og i god form. Jeg havde en kamp i december, hvor jeg vandt, og jeg har været klar til denne opgave længe. Det er stor mulighed for at komme til at bokse om IBF-titlen. Jeg ser frem til opgøret og til at tage kampen op med Sarah Mahfoud. Jeg har samtidig arbejdet hårdt og forberedt mig ekstra godt, fordi jeg skal bokse i et andet land," siger Bukiwe Nonina ifølge en pressemeddelelse.

Sydafrikaneren sikrede sig i december en sejr, der endnu ikke er registreret på BoxRec.com, og hun når dermed op på i alt 14 sejre i den professionelle karriere.

Nonina har tidligere været indehaver af den lille WBF-titel i bantamvægt, men hun er nu rykket to vægtklasser op til fjervægt, hvor hun jagter større kampe. Hendes bedste sejr var mod tyske Alesia Graf, som i næste weekend bokser VM-kamp mod Dina Thorslund i Struer, og mod Mahfoud kommer hun på en ny svær opgave.

Modstanderen bekymrer hende dog ikke alverden.

"Jeg fokuserer altid på mig selv i bokseringen, for det drejer sig om, hvordan jeg kan vinde kampen, og hvordan jeg bedst kan forsvare mig selv og justere min boksning. Det er en stor chance for mig, og jeg tror, at jeg har gode muligheder i denne kamp," lyder det fra Bukiwe Nonina.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg mener helt klart at Sarah Mahfoud, har værktøjerne til at besejre Bukiwe Nonina. Nonina er teknisk meget dygtig og hun bevæger sig rigtig godt i ringen. Dertil kommer så at hun med sine 175 cm og sine lange arme, har fordelen i højde og rækkevidde. Nonina er dog ofte lidt sløset med paraderne, og så ikke specielt hurtig. Det er her at Sarah kommer ind i billedet. Sarah har helt klart hurtigheden til at komme ind under Noninas lange arme, og afskærer hende retræten. Sarah har så godt muligheder for at ramme både højt og især dybt. Nonina ligger godt til det dybe venstrehook. Sarah vinder den kamp.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 180 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us