Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock v Doltel3

Bernard Sanchez (28-7-3) er navnet på den bokser, som ved Danish Fight Night den 18. januar skal i ringen mod det danske stortalent Enock Poulsen (9-0).

"Jeg er toptunet og klar til opgaven. Jeg glæder mig til at vise publikum, at jeg er dér, hvor jeg skal være, og at jeg har bygget videre på mit høje niveau fra sidst. Jeg er overbevist om, at 2019 bliver et meget spændende år for mig med meget spændende opgaver," siger Enock Poulsen ifølge en pressemeddelelse.

Bernard Sanchez er næppe lige så stærk som Enock Poulsens to seneste modstandere. Med en knap så hård modstander denne gang, kunne et bud derfor være, at Enock Poulsen senere på foråret er tiltænkt en position som hovedkæmper i en markant sværere kamp.

Enock Poulsen boksede i november en flot kamp og scorede en imponerende KO-sejr over spanske Kelvin Dotel, der efterfølgende har hentet en imponerende sejr på udebane mod en ubesejret ukrainer. Sejren over Dotel fremhæver Enock Poulsen som karrierens hidstil bedste.

"Rent taktisk var det nok min bedste kamp nogensinde. Jeg havde en helt særlig ro, som jeg ikke altid har haft i mine tidligere kampe. Jeg lyttede til min træner Thomas Povlsen undervejs. Det var en disciplineret indsats. Jeg følte generelt, at jeg havde mere overskud, end jeg plejer at have," siger Enock Poulsen.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 182 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us