Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Khattab v Kiss Foto Wende

Abdul Khattab (15-2-1) må se sig henvist til rollen som modstander, når han den 19. januar ved Nordic Fight Night i Struer møder svenske Oliver Flodin (4-0). Svenskeren er i modsætning til Khattab på fast kontrakt med Team Sauerland, og det er derfor utvivlsomt ham, de tyske arrangører helst ser løbe med sejren.

Det er dog ikke en dagsorden, som Khattab har skrevet under på.

"Jeg føler mig skarp, jeg føler mig klar. Jeg har set et par af hans omgange, og det er rigeligt til at vide, at jeg slår ham. Det bliver en fed kamp," siger Abdul Khattab ifølge en pressemeddelelse.

Op til kampen er Khattab blevet trænet af Mikkel Kessler, som også var med ham i hjørnet, da han i efteråret 2017 på udebane i Tyskland boksede mod Ronny Mittag uafgjort mod Ronny Mittag. Et resultat, der virkede meget retfærdigt, selvom både Khattab og Kessler stadig mener, at danskeren burde have haft sejren.

"Selv om kampen endte uafgjort, så var vi enige om, at jeg vandt den kamp. Og det betød meget for mig, at vi var enige. Nu skal vi have en sejr, og så skal jeg videre mod noget større," siger Abdul Khattab.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 268 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us