Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Svensson v Farias 4 Foto Wende

Tålmodigheden er så småt ved at løbe ud for Klara Svensson (18-2). Den 31-årige svensker har siden sit nederlag mod Cecilia Brækhus for snart to år siden ønsket sig en returkamp, men den kamp er endnu ikke faldet på plads. Hvis ikke det sker, overvejer Svensson i stedet at lægge handskerne på hylden.

"Jeg har ikke officielt lagt handskerne på hylden. Jeg er i tæt dialog med min manager, som arbejder på den kamp, som er den eneste, jeg kan forestille mig at bokse. Det er mod Cecilia Brækhus," siger Klara Svensson til SVT.

Tålmodigheden er efterhånden ved at være så tyndslidt, at Klara Svensson ikke vil vente i meget mere end en måned. Hvis ikke en ny VM-kamp mod Cecilia Brækhus er kommet i hus, vil hun droppe at bokse mere.

"Skulle tiden løbe ud, har jeg mange andre projekter i gang, så måske skal jeg indse, at jeg har gjort det meste, man kan gøre som både amatør og professionel og komme ud uskadt med et flot cv," siger Klara Svensson.

Klara Svensson har seks gange bokset på dansk grund. Hun vandt to gange WBC interim-titlen, og karrierens bedste sejr kom i efteråret 2016, hvor hun slog landsmandinden Mikaela Lauren. De to gange, hun var oppe mod de allerbedste i verden i opgør om VM-bælter, kom hun imidlertid til kort. Det skete mod argentinske Erica Anabella Farias og norske Cecilia Brækhus.

Klara Svensson boksede senest i marts sidste år, hvor hun stoppede en georgisk journeyman.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 227 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us