Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dina v Munoz Foto KGZ Fougstedt

Dina Thorslund (12-0) vinder før tid, når hun den 19. januar sætter sin WBO-titel på spil mod tyske Alesia Graf (29-7) ved Nordic Fight Night i Struer. Det mener i hvert fald hendes træner, Thomas Madsen.

"Dinas form er god, og hun er klar til ti hårde omgange, men jeg håber, at hun kan slå Graf ud hurtigt. Det skal da i hvert fald prøves af. Jeg tror og håber på en KO-sejr," siger Thomas Madsen ifølge en pressemeddelelse.

Dina Thorslund skal i ugen op til sin titelkamp til sin afsluttende eksamen til uddannelsen som fysioterapeut. Derfor vil det ikke blive en 100 procent skarp Thorslund, der går i ringen i Struer. Af samme grund er valget af modstander faldet på tyske Alesia Graf, som ikke er specielt skræmmende, og som Thorslund bør kunne besejre overbevisende - også selvom en enkelt træningstime er blevet vekslet til en tur ind foran det grønne bord.

Alesia Graf boksede senest i november 2017, hvor hun på udebane i Mexico udfordrede Mariana Juarez om dennes WBC-titel i bantamvægt. Her var Graf overmatchet mod en stærk modstander, og efter at have været godt med i en tæt 1. omgang fik tyskeren regulære klø, inden hun i 6. omgang opgav.

Faktisk skal vi tilbage til efteråret 2016 for at finde Alesia Grafs seneste sejr. ved den lejlighed vandt hun den lille WBF-titel i bantamvægt, men er nu rykket op til superbantamvægt, hvor hun udfordrer Thorslund.

Omstændighederne taget i betragtning er hun en acceptabel modstander, men skræmmende er hun langt fra, og hun er en modstander, som Dina Thorslund bør køre hen over. Det mener hendes træner også.

"Hun er høj, og hun er god til de lige stød, men jeg tror ikke på, at hun er fysisk stærk nok til at stå imod Dina," siger Thomas Madsen.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 286 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us