Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mathias Nissen Hansen

Fredag den 18. januar vil Danish Fight Night for første gang byde på amatørkampe som forret til den professionelle del af stævnet. I en af amatørkampene skal publikum stifte bekendtskab med den blot 17-årige supersværvægter Mathias Hansen, der tager turen fra Sønderjylland for at bokse i Nykøbing Falster.

"Jeg ser det som en stor chance for at gøre opmærksom på mig selv. Jeg har en underholdende boksestil og er aggressiv i ringen, så publikum skal nok få en god oplevelse," siger Mathias Hansen ifølge en pressemeddelelse.

Mathias Hansen, der fylder 18 år i februar, er et ordentligt skur på 193 centimeter og 119 kilo. Han har bokset 27 kampe med 23 sejre og 4 nederlag, og hans bedste resultat kom i 2017 ved EM for U17-boksere, da Mathias Hansen nåede hele vejen til finalen og vandt en sølvmedalje.

Mathias Hansen lægger ikke skjul på, at han drømmer om en professionel karriere - og Mogens Palle lægger ikke skjul på, at han har et godt øje til den unge supersværvægter.

"Jeg har tænkt meget over det. Jeg tror, at jeg vil passe rigtig godt til professionel boksning. Det er samtidig svært at finde modstandere til en som mig i min vægtklasse som amatør," siger Mathias Hansen.

Ethvert boksestævne bliver bedre af at have en sværvægter med noget power på programmet, så Mathias Hansen bliver efter al sandsynlighed et spændende bekendtskab.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 181 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us