Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Allan v Kurtinadze

Allan Mahfoud (2-0) skal til Danish Fight Night den 18. januar i Nykøbing Falster forberede sig på sin hidtil sværeste modstander som professionel, spanske John Dickson (6-0).

24-årige John Dickson blev i 2016 spansk amatørmester, hvilket ikke er nogen dårlig bedrift. Som professionel har han endnu ikke mødt skræmmende modstandere, men han har besjerte alle de seks boksere, der er blevet stillet over for ham. Han har dog endnu sin første sejr før tid til gode.

"John Dickson har en fed boksestil. Han er hurtig og bevæger sig godt og skifter ofte benstilling i sine kampe. Jeg bevæger mig også meget i ringen, men i denne kamp skal jeg sandsynligvis gå helt tæt på ham og lægge et hårdt pres, så han forhåbentligt knækker i de senere omgange. Jeg må ikke være for afventende, for så kommer det til at foregå på hans præmisser. Han skal ikke have love til at lave sine smarte tricks mod mig," siger Allan Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.

Allan Mahfoud har i sine to første profkampe vist meget underholdende boksning, og han noterer sig, at han med en sejr muligvis kan blive den næste danske bokser, der skal ud i en kamp om en af de mindre titler.

"Der er meget på spil. Det sætter mig virkelig meget op, at jeg skal møde en ubesejret modstander. Hvis jeg vinder over en mand som ham så tidligt i karrieren, så har jeg taget et meget stort spring som professionel bokser. Det handler bare om at tro på sig selv og give sig selv 110 procent til træning," lyder det fra Allan Mahfoud.

Mahfoud og Dicksons kamp er sat til seks omgange og bokses i letmellemvægt.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Det lyder - på papiret - som en lovende modstander der kan skabe en god kamp uden at være aaaalt for farlig for en begynder som Allan - Magnificent - Mahfoud. Jeg synes at de spaniolere Palle har hentet herop på det seneste (fx Dotel) har været deres gage værd. (Ham som Sauerland hentede herop til Ceylan var endda liiige lovlig mange penge værd). Så må Allan vise at han ikke kun kan presse sin bevægelige modstander men også effektivt skære ringen af, hvilket jeg nu tror at han godt kan da Allans fodarbejde er virkelig godt for hans erfaringsniveau.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 207 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us