Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah v Ducastel4

Sarah Mahfoud (7-0) har sigtekornet rettet mod 18. januar, hvor hun bokser karrierens første titelkamp. Her er IBF's intercontinentale titel i fjervægt og en position som officiel udfordrer på spil, når Mahfoud møder sydafrikanske Bukiwe Nonina (13-3-1) i en kamp over 10 omgange.

Mahfoud har i sine seneste kampe i 2018 vist de hidtil bedste takter i profkarrieren, og det regner hun med at fortsætte med.

"Det bliver en kamp, hvor vi begge vil kæmpe for at vinde, fordi der er en titel på spil og en VM-kamp som belønning. Jeg glæder mig endnu engang til at vise, at jeg har udviklet mig, og at jeg bliver og bedre og bedre for hver kamp," siger Sarah Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.

Bukiwe Nonina er en meget høj bokser, der med sine 175 centimeter rager 10 centimeter højere op end Sarah Mahfoud. Hun har hidtil bokset i bantamvægt, og hendes bedste sejr er fra 2017, hvor hun pointbesejrede Dina Thorslunds kommende modstander, Alesia Graf, i en kamp om den lille WBF-titel. Mahfoud har allerede set nærmere på sin kommende modstander.

"Jeg har set en af hendes kampe på video. Jeg kan se, at hun bevæger sig rigtig godt. Hun kommer godt rundt og bokser kontraboksning med sine lange arme. Hun er høj, så det bliver ikke nemt, men jeg træner målrettet, og jeg vil sammen med min træner lægge en god plan for, hvordan hun skal bokses," siger Sarah Mahfoud.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Der er i aften amatørstævne i Nykøbing Falster. Her er DFN-bokserne blevet præsenteret i ringen for at gøre reklame for stævnet 18. januar. Her sagde ringannounceren, at Allan Mahfoud skal møde John Dickson: http://boxrec.com/en/boxer/794978?fbclid=IwAR1UC5AC2D_3gn_E64FCLvO4ZnaIlJRGZshHPPI_sWnpjb1BaJdJO5ruSX8

This comment was minimized by the moderator on the site

Dejligt at der er endnu en modstander på plads! Man bliver lidt nervøs når der pt kun er 5 kampe på box rec med 3 tba kampe... specielt når de to annoncerede modstandere begge er afrikanere!! Og man har sidste forsøg på er Nykøbing stævne i baghovedet! Tror i der kommer mere end de 5 kampe? Virker fjollet hvis man kører kun med dem når man tænker på den samlede stald og fremtiden i den samme!

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 192 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us