Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dzindo har vundet

Haris Dzindo (8-0, 4 KO) havde som ventet ikke de store problemer med at sikre sig karrierens ottende profsejr ud af lige så mange mulige. Det skete i Offenbach i Tyskland, hvor Dzindo lørdag aften stoppede den upåagtede Mirza Ganic (3-37) i 2. omgang.

Dzindo indledte kampen med at bokse teknisk på afstand mod en modstander, der kom bragende fremad. Den taktik blev straffet i slutningen af 1. omgang, hvor Dzindo sendte sin modstander i gulvet med en kæberasler.

Han kom op og overlevede omgangen, men i 2. omgang måtte igen i brædderne. Kæben hos Ganic var ikke imponerende, og Dzindo sendte ham yderligere to gange ned, hvorefter kamplederen vinkede opgøret af.

"Haris viste god form, og tyskerne kan lide hans stil, så han vil få flere tilbud om at bokse på tyske stævner," fortæller stævnets promotor, Dalibor Ban.

Haris Dzindo skal efter planen igen ved Nordic Fight Night den 19. januar i Struer. Der er endnu ikke sat navn på Dzindos modstander, men det bliver formentlig en bedre en af slagsen end Mirza Ganic.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 181 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us