Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Patrick v Andino Foto Wende

Patrick Nielsen (29-3) er fuld af optimisme inden det, der formentlig bliver et meget afgørende år for hans professionelle boksekarriere. Selvom det efterhånden er to år siden, at danskeren senest har vundet en kamp, står han formentlig foran en ny storkamp i form af et returopgør mod Arthur Abraham (47-6), som knebent besejrede danskeren i april.

"Mine forventninger til 2019 er tårnhøje. Jeg føler, at jeg har været nede at skrabe bunden, og nu kan jeg mærke efter min seneste kamp mod Abraham, at jeg kan blande mig i toppen. Jeg skal bare være mere fokuseret og seriøs, end jeg tidligere har været," siger Patrick Nielsen til B.T.

Patrick Nielsens boksekarriere er på mange måder ved at løbe ud i ingenting, men det vil en sejr over Arthur Abraham kunne lave om på. Den 27-årige dansker vil da også gerne have karrieren vendt på hovedet igen.

"Når jeg vinder mod Arthur Abraham, vil jeg rigtig gerne holde mig aktiv igen. Jeg vil bare i gang med at bokse og komme tilbage. Derfor satser jeg på, at det bliver et stort bokseår. Alt er stort set på plads, og jeg glæder mig allerede til at komme i ringen igen," siger Patrick Nielsen.

Comments (3)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Det lyder lidt hult når han siger han vil være aktiv og seriøs men samtidig siger nej til at møde andre (Chudinov/Morell).
Det er meget risikabelt at satse alt på én person der kan blive skadet eller pensionist på et splitsekund.

This comment was minimized by the moderator on the site

BT har lavet 3-4 såkaldte ”afsløringer” i det forgangne år om, at nu er rematchen mod Arthur Abraham lige på trapperne, hvorefter den så er rykket lidt længere ud i fremtiden.

Jeg tror gerne, at kampen bliver til noget, når Abraham er klar, men jeg er enig med Jim i, at Patrick måske burde have overvejet at holde sig i form og eventuelt grebet en af chancerne i mellemtiden - eller presse på for at få en tune-up-kamp et sted, hvis det er muligt.

Det skulle ikke være for gagens skyld, men hovedsageligt for at holde sig i gang og forbedre sine muligheder for at besejre Arthur Abraham, når den kamp endelig gennemføres. Det må forventes, at begge boksere har en del rust efter så lang en kamppause, og Patrick ville med en tune-up-kamp kunne finslibe sine våben og dermed forbedre sine vinderchancer betragteligt.

Når man begynder at tale om, at man kun vil møde de allerbedste i de største kampe til de største gager, så ender det hurtigt med, at der bliver meget langt mellem opgaverne.

This comment was minimized by the moderator on the site

https://www.boxen-news.com/comeback-von-felix-sturm-mega-kampf-mit-arthur-abraham-in-planung/?utm_source=newsletter&;utm_medium=email&utm_campaign=boxen_news&utm_term=2019-01-22

Felix Sturm vil meget gerne møde Arthur Abraham - og man behøver vist ikke være professor for at regne ud, om det er Sturm eller Patrick Nielsen, der er mest interessant for Abraham.

Og det er jo ærgerligt. Især fordi B.T. adskillige gange har afsløret, at en returkamp mellem Abraham og Nielsen er lige på trapperne.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 166 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us