Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dzindo har vundet Foto Sauerland

Haris Dzindo (7-0) kan stå foran en travl måned, hvor der ikke bliver tid til eller mulighed for at fylde dunken med julemad og snaps.

Den 19. januar skal Dzindo i ringen ved Nordic Fight Night i Struer mod en endnu unavngiven modstander, men allerede i denne weekend skal den 28-årige supermellemvægter igen i aktion. Det kommer til at foregå i Offenbach nær Frankfurt, hvor Dzindo skal op mod en modstander, der bør blive ganske overkommelig.

Mirza Ganic er 24 år og stammer fra Bosnien, men bor i dag i Tyskland. Han har bokset 39 professionelle kampe, men han har blot vundet tre gange. Ud af de 36 nederlag er han hele 33 gange blevet stoppet før tid, så meget tyder på, at Haris Dzindo kan indlede julen med sin ottende profsejr. Sådan bør det i hvert fald gå.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Dejligt at karrieren bliver holdt igang! Nogen der ved hvad målet er? At opbygge så god en rekordliste, så man bliver interessant som modstander, hvor man må agere underdog på udebane eller?

Pt er han ikke rigtig blevet testet, men det "skal" vel komme på et tidspunkt, enten via step op hos Saurland eller Forsmann, eller ved at agere "modstander" i udlandet!

This comment was minimized by the moderator on the site

Det er jo ikke ligefrem en skræmmende modstander han skal møde. 39 kampe 3 vundet og 3 tabt på point og resterende 33 kampe tabt på ko.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 162 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us