Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Havnaa v Linkert 2 Foto Wende

Det er - i hvert fald på papiret - karrierens stærkeste modstander, der venter Kai Robin Havnaa (13-0), når han den 2. marts bokser hovedkamp ved et stævne i hjembyen Arendal i Norge. Her møder han tyske Rad Rashid (16-4).

"Han er en stærk modstander. Han er erfaren og ser solid ud. Jeg forventer, at han kommer med en all in-mentalitet, men når det er sagt, så ved man aldrig, hvad der venter, før man begynder at bytte slag, så jeg er forberedt på alt," siger Kai Robin Havnaa ifølge en pressemeddelelse.

Tyskeren er på BoxRec's computerrangliste placeret som nummer 158, hvor Havnaa er nummer 105. Nordmanden, der har stoppet 11 af sine 13 modstandere før tid, har vist solide takter som professionel, men som snart 30-årig er det nødvendigt, at han meget snart bliver prøvet af og testet for alvor.

Rashid Rad har ved flere lejligheder bokset i sværvægt - blandt andet tidligere på året, hvor han i en kamp om WBO Europa-titlen blev stoppet af Ali Eren Demirezen. En stærk fyr, der i World Series Boxing i 2015 stoppede den senere OL-guldvinder og sandsynlige fremtidige sværvægtsstjerne Tony Yoka.

Foto: Wende.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 193 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us