Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Heinze v Dos Santos 2 Foto Sjørup

Daniel Heinze (6-2-1) har bokset sin sidste kamp. Den 31-årige supermellemvægter meddeler på Facebook, at han føler sig tvunget til at stoppe på grand en skade i den ene hånd.

Heinze skulle ellers have gjort comeback ved Danish Fight Night-stævnet i januar efter halvandet års pause fra ringen. I pausen har Heinze været igennem en operation i hånden, og håbet var, at han dermed ville være klar til at bokse igen.

"Jeg har intensiveret træningen og er i super form, men hænderne kan ikke holde til det. Jeg troede jeg var oven på, men jeg tog fejl," skriver Daniel Heinze på Facebook.

Profkarrieren bød dermed på ni kampe for Daniel Heinze, der efter seks sejre på stribe kom på et par vanskelige opgaver mod Derrick Findley og Bruno Tavares. Kampe, hvor Heinze tabte knebent på point efter 10 omgange. Heinze var en kriger, der tog de hårde opgaver uden piveri, og publikum kunne, når Heinze var i ringen, være sikker på en ærlig indsats og masser af hårdt arbejde.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Øv øv øv.... havde set frem til heinzes comeback!! Men ja kan kroppen ikk holde til det, så kan det dårligt være meget anderledes. Håber i forhold til stævnet i Nykøbing, at der kommer en reserve på plakatten?

This comment was minimized by the moderator on the site

Ærgerligt. God opsummering af Heintzes kvaliteter, Alex. Han var samme type (havde samme indstiling) som Løvehjerte.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 180 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us