Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah v Ducastel4

Der er meget på spil for Sarah Mahfoud (7-0), når hun den 18. januar i Nykøbing Falster bokser karrierens første titelkamp. På spil er IBF's intercontinentale titel og i lige så høj grad en status som officiel IBF-udfordrer, når Mahfoud møder sydafrikanske Buwike Nonina (13-3-1).

Netop det, at vinderen af IBF er blevet garanteret en status som officiel VM-udfordrer, er noget, der tænder Sarah Mahfoud.

"Det begynder at ligne alt det, som jeg har drømt om. At se sit eget navn stå øverst på europaranglisten er helt vildt fedt. Og nu får jeg så denne titelkamp, som åbner op for en VM-kamp. Alt det, som jeg har kæmpet for og håbet på, da jeg debuterede som professionel, begynder at lykkes nu," siger Sarah Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.

Sydafrikaneren bliver beskrevet som en høj og teknisk dygtig bokser, der gerne bokser på afstand og styrer kampen med sit jab. Derfor må Sarah Mahfoud formentlig bokse anderledes end i sin seneste kamp, hvor hun mod Stephanie Ducastel imponerede med eminent kontraboksning.

Bukiwe Nonina har aldrig bokset uden for Afrika, og hun giver under alle omstændigheder en fysisk fordel væk. Nonina Nonina har hidtil bokset i lavere vægtklasser, og hun hopper nu hele to vægtklasser op. Så sent som i august boksede hun i bantamvægt, hvor hun vandt den lille WBF-titel. Hendes bedste sejr kom i 2017, da hun pointbesejrede tyske Alesia Graf, som om en lille måned bokser VM-kamp i Struer mod Dina Thorslund.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Havde personligt håbet på EM-kampen, men dette er trods alt ikke er dårligt alternativ! Vi må håbe der ikke går kludder i det med arbejdstilladelsen, og at både Nonina og Mengs modstander reelt kommer. Man kan godt få lidt bange anelser efter det seneste planlagte Nykøbing stævne:-)

Fantastisk er det, at vi har to kvinder i den absolutte verdenstop. Man skal ikke undervurdere, at det giver Mahfoud og Palle noget omtale, at man nu kan koble Vild med dans, og forhåbentlig forestående VM-kamp!!

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 152 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us