Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mock v Dion Foto Sjørup

Målet og drømmen er stadig intakt for 46-årige Lolenga Mock (42-15-1), som bokser sin næste kamp den 19. januar ved Nordic Fight Night i Arena Struer. 

"Jeg jagter fortsat min drøm om at blive verdensmester, og jeg har på ingen måde opgivet. Det er et seriøst mål," siger Lolenga Mock ifølge en pressemeddelelse.

Lolenga Mock fylder til foråret 47 år, og med et nederlag i sin seneste kamp mod Avni Yildirim kunne man forestille sig, at Mock er en bokser ved vejs ende. Sådan ser han dog ikke selv på det.

"Folk snakker altid om min alder, men jeg føler, at jeg bliver yngre og yngre. Jeg føler mig mere eksplosiv end nogensinde. I Struer vil jeg vise publikum, at jeg stadig er her. Jeg forbedrer mig stadig, og i Struer kan folk se frem til, at jeg vil vise noget nyt i min boksning," siger Lolenga Mock.

Før det meget knebne nederlag mod Yildirim i september leverede Lolenga Mock en imponerende serie på 11 sejre i træk mod absolut kapable modstandere. Serien kulminerede med sejren i januar over Dmitrii Chudinov. Nu skal Mock altså tilbage på sejrskurs.

Der er endnu ikke sat navn på Lolenga Mocks modstander.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 156 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us