Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Khattab v Milenkovic 2 Foto Wende

En dansker mod en svensker. Det er et klassisk opgør, og den 19. januar får de danske boksefans igen mulighed for at opleve en af slagsen. Det sker, når Abdul Khattab (15-2-1) tørner sammen med Oliver Flodin (4-0) i en kamp over otte omgange.

"Det betyder noget ekstra, at det er en svensker, jeg skal møde. Det gør det endnu sjovere. Det giver lidt ekstra blod på tanden og en fed stemning i hallen. Og jeg kan godt lovene fansene, at jeg tæver ham," siger Abdul Khattab ifølge en pressemeddelelse.

Oliver Flodin er enig i den betragtning.

"Det er en klassiker, når en svensker møder en dansker. Jeg har mødt og slået mange danskere som amatør, og jeg forventer også, at jeg er klogere end Khattab. Han kommer meget fremad, og det passer min stil perfekt," lyder det fra svenskeren, der har vundet alle sine fire profkampe på point.

Oliver Flodin har kun en enkelt gang prøvet at gå seks omgange. Nu skal han forberede sig på otte af slagsen - en distance, som Abdul Khattab har tilbagelagt fire gange. Danskeren er da også sejrssikker, og han er allerede gået i gang med at forberede sig på sin kommende modstander.

"Jeg har set et par omgange med Flodin. Han er en god, ung bokser som lige er kommet igang som professionel. Han var god som amatør, men professionel boksning er noget helt andet, og jeg vil vise ham, at han har langt endnu. Jeg tror, at det bliver en rigtig god kamp," lyder det fra Abdul Khattab, som op til kampen vil blive trænet af Mikkel Kessler.

Foto: Wende.

Comments (3)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Nogen der kender til Florin, og kan sige noget om styrkeforholdet på de to? Det virker umildbart som en stor satsning af Sauerland at sætte Florin op imod Khattab.

This comment was minimized by the moderator on the site

Fin nyhed ! Det var da på tide Khattab fik "taget sig sammen" til at komme i ringen igen.
Er der nogen der ved - har det store overblik - over hvad der har holdt ham ude?

Han skuffede jo fælt på et tidspunkt.. eller flere... og der var noget snak om hvorvidt det var noget fysisk (astma... blodmangel.... forkert træning...) men jeg ved ikke rigtig hvad konklusionen blev.

Men Forsman kan vel fortælle om der er sket noget der gør at han nu prøver igen?
Jeg håber det går godt denne gang, så han ikke ender som det evige talent.

This comment was minimized by the moderator on the site

For mig ser det ud til at Khattab aldrig slår til som prof. Han har vel aldrig rigtigt imponeret?
Han har nu ikke bokset i over et år, og mon ikke også Sauerland ser ham som en færdig mand, og det er grunden til at de tør matche ham mod en uerfaren Flodin.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 100 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us