Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Beyer

Den tidligere WBC-verdensmester Markus Beyer er død efter kort tids sygdom, 47 år gammel. Det fortæller flere tyske medier.

Markus Beyer vandt som professionel to gange WBC-titlen i supermellemvægt. I 2006 forsøgte han at forene den med WBA-titlen, men han blev ved den lejlighed sendt til drømmeland af Mikkel Kessler og mistede sin titel. Han boksede herefter blot en enkelt kamp.

Som amatør boksede Markus Beyer hele 274 kampe, hvor det blev til 235 sejre. Han vandt blandt andet VM-bronze i 1995 i Berlin og EM-sølv i 1996 i Vejle, hvor han i finalen tabte til rumænske Francisc Vastag.

Markus Beyer deltog to gange ved OL - i 1992 i Barcelona og i 1996 i Atlanta - men fik ingen medaljer. Som professionel fik han derimod et af de eftertragtede VM-bælter om livet.

Mikkel Kessler, som reelt stoppede Beyers karriere i 2006, har masser af lovord til overs for tyskeren.

"Jeg kendte ikke Beyer personligt, men som bokser var han da dygtig. Han var jo verdensmester, og jeg tog hans verdensmesterskab fra ham. Derefter stoppede hans karriere så stille og roligt. Han var derudover flink og rar, og han var ikke én, der var for provokerende," siger Mikkel Kessler til Ekstra Bladet.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Markus Beyer ska också kommas ihåg för matchen mot Leif Keiski. Keiski gjorde en utmärkt match och det var ganska jämnt när Beyer högg till med en fantastisk southpaw vänster i kroppen - och det var ten and out. Beyer hade kunnandet till mycket mer än vad det blev trots tre VM titlar.

P-Å P

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 166 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us