Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Acosta2

Det bliver efter alt at dømme først i det nye år, at Jeppe Morell (9-2) igen kan kravle ind mellem tovene i den professionelle boksering. Den 29-årige letsværvægter skulle ved det seneste stævne for lidt mere end en uge siden have mødt russiske Dmitrii Chudinov, men den kamp blev droppet efter rod med Morells forberedelser.

Hvad der nu skal ske for Morell, har promotor Mogens Palle ikke noget helt klart svar på. Men han har en holdning til Morells afbud.

"Jeg ved ikke, hvad planen er lige nu. Som sagt har vi ikke talt sammen. Jeg var lidt skuffet over, at han meldte afbud og ikke kom til København for at sparre i stedet. Han er i top-100, og der er ikke for mange stævner i forvejen, så når han melder afbud efter at have trænet i to måneder, synes jeg, det er svagt," siger Mogens Palle til Jyllands-Posten.

Set i bagklogskabens lys var afbuddet da også ærgerligt. Chudinov ville være en god skalp at få på rekordlisten, og da han først kom i ringen, hvor han tabte til Patrick Mendy, viste han sig at være langt fra fordums styrke. Morell ville altså have haft alle chancer for at få en flot sejr på rekordlisten. Alligevel fortyder han ikke.

"Jeg ærgrer mig rigtigt meget, men fortrydelse er ikke et ord, jeg vil bruge om det. Jeg har et princip om mine forberedelser," siger Jeppe Morell.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Er det ikke underligt, at de ikke har snakket sammen siden aflysningen? Regner Morell bare med, at Palle arrangerer nye kampe til ham, hvis ikke de får talt ud. Jeg håber, at vi ser Jeppe i ringen igen, men jeg er bange for, at han tager Palles tillid forgivet.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 97 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us