Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Wilder og Fury

Det lykkedes lørdag nat WBC-verdensmesteren Deontay Wilder (40-0-1) at forsvare sin titel mod englænderen Tyson Fury (27-0-1). Efter 12 omgange blev deres kamp dømt uafgjort.

I kampens første mange omgange virkede Fury til at være ovenpå. Han var boksemæssigt klogere end Wilder, der ikke så ud til at have værktøjerne til at bryde hans defensiv op. Det blev der imidlertid lavet om på i 9. omgang, hvor Fury blev sendt i gulvet. Englænderen kom egentlig fint igen, men i sidste omgang røg han igen i gulvet, og det endte med at blive afgørende.

En dommer havde 115-111 til Wilder, mens en anden havde 114-112 til Fury. Da den sidste havde 113-113, endte kampen altså uafgjort.

Comments (4)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg bruger ikke ordet ofte men..... skandale er på sin plads her. Og jeg er glad for at Paulie Malignaggi er enig med mig og turde sige det ligeud (hvilket de andre kommentatorer ikke turde "joe.... Fury vandt nok kampen". Også 65% af Showtime-seerne have Fury som vinder (35% af seerne var medlemmer af Amerikansk Blindesamfund og havde Wilder som vinder).

Sikke en præstation af Fury. Jeg havde håbet på, men ikke rigtig troet, at han var tilbage på toppen. Og han var virkelig på toppen og det var ikke kun pral og pjat og lette tuneup kampe for at få sig en sidste payday (som jeg frygtede). Wilder fik jo ikke et ben til jorden. Han var heldig at få ramt Fury højt oppe bag øret (et af de slag der ikke behøver være så hårde) så han fik en 10-8 omgang og gav dommerne et alibi for at forære ham uafgjort. Men ellers udstillede Fury ham totalt.

Ny bliver det spændende om der skal være re-match eller om det bliver Fury vs AJ næste gang.

This comment was minimized by the moderator on the site

115-111 til Fury herfra.

This comment was minimized by the moderator on the site

Det var rent tyveri. Fury udboksede Wilder på kryds og tværs.

This comment was minimized by the moderator on the site

Nu må i stoppe. Som Borre sagde så vandt Wilder den kamp.

Ej spøg til side. Fury er fantastisk! Og sikke en kamp

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 160 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us