Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ceylan v Sanchez Foto Sauerland

Det er ikke kun den ledige EU-titel i fjervægt, der står på spil for Dennis Ceylan (19-2-2), når han den 19. januar i Struer bokser rematch mod spanske Jesus Sanchez (9-1). Spanieren gav i marts Ceylan karrierens andet nederlag, og den plet skal vaskes væk for den 29-årige dansker.

"Jeg frygter på ingen måder Sanchez i revanchekampen. Ja, han vandt sidste gang, men det sker ikke igen. Jeg skal vinde denne gang. Det er alt eller intet, så enkelt er det," siger Dennis Ceylan ifølge en pressmeddelelse.

Siden de to bokseres opgør, hvor et spansk lucky punch slukkede lyset for Ceylan, har danskeren bokset en enkelt kamp, da han i august pointbesejrede Levani Tsiklauri. Sanchez har derimod ikke været i ringen siden sit seneste besøg i Struer, og han er sejrssikker; han kender nemlig meget til Dennis Ceylan.

"Vi sparrede sammen i 2017, mens han trænede i Madrid, og jeg ham en lektion. Vi boksede i Struer, og jeg slog ham ud. Den tredje gang vi mødes, kommer det ikke til at gå anderledes,” siger Jesus Sanchez, som også af indehaver af det spanske mesterskab. Den titel vandt han for et år siden mod Ivan Ruiz Morote, som ironisk nok var træner for ham til opgøret mod Ceylan.

Om det igen vil lykkes ham at sende Ceylan på halen, tør Sanchez ikke spå om. Men vinder - det gør han! 

"Det er altid farligt at forudsige en knockout, fordi du risikerer at kigge efter et stort slag, og dermed åbner du dig selv for træffere. Derfor er jeg tilfreds med blot at forudsige en sejr - det bliver på point eller før tid," siger Jesus Sanchez.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Jeg tror på en klar pointsejr til Dennis! Han var uopmærksom sidste gang og Sanchez ramte bare utrolig rent. Det er derfor vi elsker boksning.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 143 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us