Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dina v Romanova Foto Wende

Det bliver første forsvar af VM-titlen i WBO-regi, når Dina Thorslund (12-0) den 19. januar i Struer byder tyske Alesia Graf (29-7) op til dans. Den 38-årige tysker er udvalgt som modstander i et frivilligt titelforsvar, men det betyder ifølge hovedpersonen selv ikke betyde, at hun er et let offer.

"Alesia er høj, så hun er en anden slags udfordring, end jeg er vant til. Hun er en god bokser, men lad mig gøre det klart; der er ingen, der kan skræmme mig," siger Dina Thorslund ifølge en pressemeddelelse.

Det er efterhånden kun Dina Thorslund i en titelkamp og stor opbakning fra lokalsamfundet i Struer, der kan få Sauerland til at arrangere stævner på dansk grund. De seneste gange har arenaen i Struer været fyldt og givet en ramme, der har været optimal for boksestævner.

"Det er fjerde gang, at jeg bokser foran fansene i Struer. Det har været vildt de andre gange, og det håber jeg, at det bliver igen. Det er næsten for meget at håbe på, men indtil nu er opbakningen bare blevet bedre for hver gang. Det er næsten ikke til at beskrive, hvor meget det betyder for mig, at folk i Struer bakker mig op," lyder det fra Dina Thorslund.

Foto: Wende.

Comments (3)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Alesia Graf er en fremragende kontrabokser. Hun bevæger sig virkelig godt i ringen, og udnytter sin fordel i højde og rækkevidde, med meget meget stor dygtighed. Det bliver en stor opgave for Dina. Jeg ser kampen som 50-50

This comment was minimized by the moderator on the site

Okay interessant efter at have set lidt video med Graf, så ser jeg den nærmere 70-30 til Dina. Jeg ser ikke at denne kamp skulle blive et reelt problem, jeg tror nærmere, at Graf bliver kørt over!

Det mest bekymrende her er, at der endnu engang er Dina og Struer der skal trække læsset for Saurland, og at man med Micki på udebane godt nok ser sløjt kørende ud med holdopstillingen efterhånden. Skulle det være slut for Ceylan, så er det reelt slut på stalden i Danmark, og Kem og Dina må så køres udenlands, eller på hjemmestævner med freelance fyld for resten...

This comment was minimized by the moderator on the site

Nogle der har hørt nyt om planer for Khattab. Det virker til, at han fortsat træner, men undrer mig, at der ikke er arrangeret nogle kampe på om ikke andet low key tyske stævner hos Pokowietz eller lignende! Så han holdes igang!

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 120 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us