Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Acosta2

Mogens Palle er meget uenig med sin bokser, Jeppe Morell (9-2), i denne beslutning om at melde fra til det planlagte opgør mod Dmitrii Chudinov (21-3-2). Morell har meldt afbud, da engelske Patrick Mendy er løbet fra en aftale om at komme og agere sparringspartner, og han dermed ikke føler, han kan være optimalt forberedt til opgøret.

Men det er ikke nogen god undskyldning, mener Mogens Palle, der er skuffet over, at Morell ikke tog imod et tilbud om at komme til København og sparre med Ditlev Rossing og Sven Fornling, indtil Mendy kan være på plads i Århus.

"Tilbuddet blev afvist med den begrundelse, at de begge var for tunge. Desuden har jeg også forsøgt at få en tidligere italiensk verdensmester herop," siger Mogens Palle til Ekstra Bladet.

Den omtalte italiener, Giovanni De Carolis, havde imidlertid ikke mulighed for at komme til Danmark med så kort varsel. Dermed bliver det planlagte opgør mellem Morell og Chudinov ikke til noget, og det skuffer den 84-årige promotor.

"Det er 'tøset' af ham, da han har trænet i otte uger og skulle være i topform. Jeppe Morell er 28 år, og hvis han vil opnå en karriere, er det på høje tid," siger Mogens Palle.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 702 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us