Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Meng v Kotosovs3

Oliver Meng (3-0) kan allerede i sin tredje professionelle kamp, som finder sted ved Danish Fight Night den 24. november i Frederiksberg Hallerne, komme til at gå otte omgange. Mogens Palle har nemlig valgt at skrue hurtigt op for længden på kampene for den 19-årige bokser, som i sin fjerde profkamp møder georgiske Anzor Gamgebeli (36-26-3) - en georgisk journeyman, der har langt flere kampe på rekordlisten.

"Jeg er sådan lidt ligeglad med, hvor mange kampe han har. Det kan jo være, at det bliver hans sidste, når han har mødt mig, for det er jo slet ikke sikkert, at han har lyst til at bokse mere efter det. Jeg kan se, at han har bokset nogle titelkampe, og jeg har set noget video af ham. Det bliver min bedste modstander indtil videre, men han skal stadig ramme en rigtig god dag, hvis han skal nå mig til sokkeholderne," siger Oliver Meng ifølge en pressemeddelelse.

Anzor Gamgebeli var i marts 2016 en tur i Albertslund, hvor han slet ikke var nogen opgave for ghanesiske Richard Commey, der stoppede ham i 2. omgang. Retfærdigvis skal det dog siges, at Commey på dette tidspunkt var toprangeret og stod foran en VM-kamp, mens Meng som bekendt er nybegynder i den professionelle bokseverden.

Hovedpersonen selv, som har vist glimrende takter i sine første profkampe, er dog ikke i tvivl om, hvordan kampen kommer til at forløbe.

"Publikum kan forvente en helt ny Oliver i forhold til tidligere. Jeg tager selvfølgelig alle de positive ting fra min forrige stil med mig. Men tidligere har jeg været meget flyvsk og danset meget omkring i ringen. Nu er jeg kommet længere ned på jorden og slår også hårdere. Jeg har forøget muskelmassen og er som bekendt gået et par vægtklasser op. Med den måde, som jeg bokser på nu, tør jeg næsten godt love en knockout. Denne her kamp kommer ikke til at gå 8 omgange," siger Oliver Meng.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 270 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us