Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Damasco 3 Foto Sjørup

Jeppe Morell (9-2) får kompetent sparring op til sit opgør mod Dmitrii Chudinov (21-3-2) den 24. november. På lørdag ankommer Patrick Mendy (17-13-3) til Århus, hvor han i de kommende to uger vil træne og sparre sammen med Jeppe Morell.

"Det passer rigtig godt i forhold til min modstander. De har samme højde, og han har bokset uafgjort med Dmitrii Chudinov i en kamp i London. Så måske kan jeg også få et par fifs af ham, fordi han netop har mødt ham i ringen. Det er optimalt. Alt er planlagt til perfektion. Sådan skal det også være," siger Jeppe Morell ifølge en pressemeddelelse.

Patrick Mendy er en bokser, der er langt bedre, end cifrene på hans rekordliste ellers antyder. Han har som nævnt bokset uafgjort mod Dmitrii Chudinov, og han har givet solid modstand til både Patrick Nielsen og Lolenga Mock, mens han besejrede svenske Oscar Ahlin.

Jeppe Morell er overbevist om, at han har evnerne til at besejre Chudinov om tre uger.

"Jeg kan bokse på flere forskellige måder, alt efter hvad der er brug for. Jeg er måske ikke en teknisk forfinet bokser, men jeg er heller ikke dårlig teknisk. Jeg ser mig selv som en taktisk dygtig og meget hårdfør bokser, der har det særlige talent, at jeg kan omstille mig og tilpasse mig min modstander og bokse på en sådan måde, at jeg ødelægger vedkommendes værktøjer. Og det er det, som jeg har tænkt mig at gøre med Chudinov," siger Jeppe Morell.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 254 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us