Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Lynggaard v Gogebashvili 2 Foto Sjørup

Andreas Lynggaard (5-1) vender tilbage til ringen den 24. november til Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne. 25-årige Lynggaard havde ellers officielt kvittet boksning på grund af problemer med en skulder, men den er nu kommet så meget i orden, at han igen kravler ind i ringen.

"Jeg er tilbage for fuld styrke. Formen er god. Alt kører, og jeg har trænet rigtigt hårdt. Jeg har haft god sparring, så jeg er totalt klar," siger Andreas Lynggaard ifølge en pressemeddelelse.

Karrierens eneste nederlag kom i seneste opgør i en meget medrivende kamp mod landsmanden Jonas Madsen, som endte med en kneben sejr i kampen om IBF youth-titlen. En returkamp er målet for Lynggaard.

"Jeg vil selvfølgelig gerne have en revanche mod Jonas Madsen. Især fordi jeg ikke havde været i ringen i 14 måneder, da jeg gik ind til den titelkamp. Men hvis det ikke bliver til noget med den, så vil jeg gå efter en andet titel i stedet. Jeg starter med en kamp over seks omgange for at komme ordentligt i gang ovenpå min skade. Den har nemlig været et stort problem, men nu er jeg tilbage og klar igen. Så må vi se, om vores veje krydses senere i karrieren," lyder det fra Andreas Lynggaard.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 268 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us