Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Acosta

Jeppe Morell (9-2) kommer på en mere end vanskelig opgave, når han den 24. november skal i ringen mod russiske Dmitrii Chudinov (21-3-2). Danskeren regner da også med, at han nok skal få hænderne fulde.

"Dmitrii Chudinov er stærk og god til at gå fremad. Jeg tror ikke, at han er så god til at gå baglæns. Hvis man kan presse ham bagud, vil det nok være en god ting. Men han vil nok satse alt på at gå fremad, og derfor træner vi også på at komme rundt om ham og undvige hans slag og straffe ham, når han rammer forbi. Jeg forventer en hård kamp med et højt tempo i alle omgange, og jeg tror, at det bliver en rigtig seværdig kamp," siger Jeppe Morell ifølge en pressemeddelelse.

Dmitrii Chudinov sad fra 2013 til 2015 på WBA' interim-titel, som han som bekendt forsvarede mod Patrick Nielsen, inden han fik et par på hatten af den engelske stjerne Chris Eubank og tabte sin titel. Siden har han med varierende held forsøgt at få karrieren tilbage på rette spor. I januar tabte han, som de fleste nok husker, på point mod Lolenga Mock i København.

"Det er et rigtig godt navn at slå. Jeg har chancen for virkelig at markere mig selv og skaffe en fornem sejr til dansk professionel boksning. Jeg ønsker ikke at opnå anerkendelse ved at vinde over diverse journeymen, men jeg ønsker de her hårde kampe. For at rykke op på ranglisten, må man slå nogle stærke folk. Jeg bokser for at nå toppen og ikke for at ligge omkring top 100. Jeg vil helt op, og jeg har den bedste alder lige nu. Det hele kører rigtig godt i øjeblikket, så derfor er det perfekt timing med denne kamp," siger Jeppe Morell.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 258 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us