Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ceylan v Sanchez 2 Foto Sauerland

Dennis Ceylan (19-2-2) får den 24. november muligheden for at revanchere det forsmædelige nederlag, han i marts led til spanske Jesus Sanchez (9-1). Ved den lejlighed blev Ceylan slået ud i 2. omgang, men om en måned skulle det meget gerne gå ganske anderledes.

Kampen bliver om den ledige EU-titel i fjervægt og bliver hovedkamp ved Nordic Fight Night, som skal finde sted i Århus.

At Ceylan tabte det seneste møde med spanieren giver ham blod på tanden i forhold til returkampen.

"Han fangede mig med et godt slag, og jeg røg i gulvet. Jeg kom op og var klar til at fortsætte, og jeg mener ikke kampen skulle være stoppet, men jeg kan ikke bebrejde dommeren. Jeg skulle have holdt mine hænder oppe og ikke give ham muligheden for at stoppe kampen," siger Dennis Ceylan ifølge en pressemeddelelse.

Den 29-årige dansker, som tidligere har siddet på EM-titlen, er overbevist om, at han vil formå at rette op på tingene.

"Denne gang bliver det anderledes. Jeg er ikke bange for denne fyr. Han har måske slået mig før, men det sker ikke igen. Nu ønsker jeg hævn. Denne kamp er alt eller intet for mig. Hvis jeg vinder, er min karriere tilbage på sporet, men hvis jeg taber, går jeg på pension," lyder det fra Dennis Ceylan.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Hmm...Jesus Sanchez har med store problemer hevet et par yderst knebne pointsejre eller majority decisions i land mod nulboner som Lorenzo Rayo (0-1), Antonio Rodriguez (5-12-6), Mustafa Gueye (debutant), Alex Mora (6-6-5) og Luis Espinosa (1-7-2).

Det var en split decision-sejr mod Espinosa, som 19-årige Ali Mohamed fra Aarhus vandt alle omgange over i sin 2. profkamp.

Det er godt, at Ceylan får denne rematch, og at der er en titel på spil. Men det er ikke ligefrem et opgør, som jeg ”glæder mig til som et lille barn.”

Ceylan passer naturligvis på denne gang og kommer til at udbokse Sanchez fuldstændig. Jeg fatter ikke, at det her skal sælges som den bærende hovedkamp på et dansk boksestævne.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 205 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us