Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock v Garrido2

Enock Poulsen (8-0) skal i ringen mod spanske Kelvin Dotel (13-3), når der 24. november er Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne. Spanieren er regerende IBF int'l-mester i weltervægt, efter han i foråret på udebane i Frankrig stoppede en lokal bokser.

"Jeg glæder mig til at tage kampen op med ham. Formen er allerede god fra sidste kamp. Jeg ser frem til at levere en række fremskridt på den tekniske front, fordi jeg denne gang skal møde en anden type modstander. Jeg har mødt en række folk, som kommer af sig selv, så det bliver spændende, hvis jeg denne gang selv skal ind og skabe kampen. Men man kan selvfølgelig aldrig vide, hvordan han helt præcist vil bokse," siger Enock Poulsen ifølge en pressemeddelelse.

Poulsen vandt i sidste måned over franske Renald Gerrido i en hård kamp, hvor danskeren var igennem sin første hårde test som professionel. Han tager nu næste skridt mod forhåbentlig snart at kunne se sit navn på nogle ranglister.

"Det er et rigtig godt navn, som jeg har slået. Garrido har som regel kun tabt knebent til mange af de bedste. Men jeg ved selv, hvor højt mit niveau er. Så længe jeg tror på mig selv og træner hårdt, så skal jeg nok nå mine mål. Jeg ved også, at jeg er bedre, end det, som jeg har vist hidtil. Det er nu, jeg for alvor skal folde mig ud, og det vil jeg gøre i min kommende kamp. Det er nemlig ikke for sjov, at jeg gør det her. Det er hele mit liv, og jeg er gået all in," siger Enock Poulsen.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 708 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us