Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah v Caballeri4

Sarah Mahfoud (6-0) bliver ikke snydt for en kamp mod den stærke franskmand Stephanie Ducastel (8-4-2). De to skulle have mødtes ved det seneste stævne for en måned siden, men ved den lejlighed meldte franskmanden afbud med meget kort varsel. Nu har hun accepteret at stille op mod Mahfoud den 24. november i Frederiksberg Hallerne.

"Jeg er rigtig glad for, at det bliver hende, og at hun har lovet at komme denne gang. Det er en kamp, som jeg meget gerne vil have gennemført, fordi hun har så gode VM-rangeringer. Jeg har bevaret min gode grundform. Nu kan jeg så nå at komme i endnu bedre form og nå at forbedre nogle detaljer. Jeg lærte desuden nogle ting fra min seneste kamp, som jeg kan tage med mig til denne opgave, så jeg bliver endnu mere skarp," siger Sarah Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.

Ducastel er højt rangeret på diverse ranglister, og det er netop disse rangeringer, om gør hende til en attraktiv modstander. Med de høje rangeringer følger dog et højt niveau, og franskmanden må nok anses for at være favorit i denne kamp. Det forhindrer dog ikke Mahfoud i at tro på muligheden for sejr.

"Jeg vil rigtig gerne op og bokse de store titelkampe, og jeg håber, at det kommer til at ske om et par kampe. Jeg tror, at en sejr her vil åbne nogle døre. Hvis det kommer til at gå, som det skal mod hende, så kan det ikke gå den anden vej. Så bliver det næste forhåbentligt en titelkamp, men det er selvfølgelig Mogens Palle, der bestemmer det," siger Sarah Mahfoud.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 628 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us