Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Acosta2

Jeppe Morell (9-2) kommer på en vanskelig opgave, når der den 24. november igen er inviteret til Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne. Her skal Morell nemlig i ringen mod russiske Dmitrii Chudinov (21-3-2), som efterhånden er blevet et velkendt navn i dansk boksning.

For fire år siden besejrede Chudinov som bekendt Patrick Nielsen i en kamp om WBA interim-titlen, mens Lolenga Mock i januar vandt over Chudinov på point i en helt jævnbyrdig kamp. Det bliver en særdeles vanskelig opgave for Morell, som godt nok vil have en fysisk fordel, men umiddelbart må russeren betegnes som relativt klar favorit.

Sarah Mahfoud (6-0) kommer muligvis til at møde franske Stephanie Ducastel (8-4-2), som med kort varsel meldte fra som modstander til det seneste stævne. Heller ikke her vil det være nogen overraskelse, hvis det ender med et dansk nederlag.

Det er desuden meningen, at Ditlev Rossing (9-0) skal forsvare sin WBC youth-titel, og at der bliver gensyn i ringen med Enock Poulsen (8-0), Oliver Meng (3-0) og Allan Mahfoud (1-0).

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 626 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us