Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sørig v Abuladze 4

Der bliver ikke flere professionelle boksekampe til Tobias Sørig (4-1-1). Den 29-årige letsværvægter har valgt at trække stikket til den professionelle bokseverden og i stedet koncentrere sig fuldt ud om sin civile erhvervskarriere, fortæller han i en video på Facebook.

Sørig blev efter sin sejr over Slobodan Culum for to år siden ramt af en slem skade i hånden. Der gik et år, inden han var tilbage i ringen, hvor han skuffende tabte mod georgiske Sosu Abuladze.

"Der har været opture i min professionelle karriere, men der har mest været skuffelser. Jeg har været utrolig hårdt ramt af skader. Udover det føler jeg ikke, at jeg har levet op til mine egne forventninger i ringen," siger Tobias Sørig i videoen.

En returkamp mod Sosu Abuladze var på tegnebrættet i foråret, men her belv de to stævner, som Mogens Palle havde planlagt, aflyst. Det fik afgørende betydning for Tobias Sørig.

"Hele den proces slukkede min motivation og min sult," siger han.

Tobias Sørig nåede seks professionelle kampe med fire sejre, et enkelt nederlag og en teknisk uafgjort. Han har været et positivt bekendtskab, men han har - som han selv påpeger det - ikke for alvor formået at få udløst sit potentiale i ringen.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 642 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us