Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Heinze v Chikovani 2

Daniel Heinze (6-2-1) er efterhånden begyndt at kunne øjne et comeback til bokseringen. En grim skade i den ene hånd har holdt den 31-årige supermellemvægter væk fra ringen de seneste 16 måneder, siden han i juni 2017 blev pointbesejret af Bruno Tavares.

Efter en hård og opslidende kamp tabte Heinze knebent på point, hvilket måske kunne være gået anderledes, hvis han ikke havde haft problemer med hånden. Siden har han gennemgået en operation og trænet hånden roligt op igen.

"Jeg er meget optimistisk i forhold til at komme tilbage i ringen. Det ser godt ud med træningen lige nu. Jeg er kommet i gang med noget sparring, og det har været bedre, end jeg turde håbe på. Hvis alt bliver ved med at gå godt, så kan jeg måske komme i kamp omkring udgangen af i år," siger Daniel Heinze til Sjællandske.

Heinze erkender, at han undervejs i forløbet selv har været i tvivl om, hvorvidt han ville kunne vende tilbage til ringen. For han nægter at bokse, hvis ikke begge hænder er helt i orden.

"Den type bokser, jeg er, stiller krav til, at jeg kan bruge begge minde hænder til at slå med, og jeg skal ikke være flotte Daniel med teknisk poleret boksning. Det er ikke min stil, så jeg er glad for, at jeg nu kan komme mere tilbage til mine styrker som bokser. Det er blandt andet også derfor, jeg er meget optimistisk," siger Daniel Heinze.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 619 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us