Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mock v Yildirim

Lolenga Mock (42-15-1) er skuffet og irriteret over, at det lige akkurat ikke lykedes ham at tilkæmpe sig sejren forrige lørdag mod Avni Yildirim (21-1). Især generer det Mock, at han i 9. omgang ikke blev krediteret for et knockdown, efter han slog Yildirim i gulvet. Den fadæse fra kamplederen endte med at blive afgørende.

"Jeg slog ham klart i gulvet, men fik ikke et point for det. Og så fik jeg fratrukket et point for ingenting. Jeg var chokeret over det," siger Lolenga Mock ifølge en pressemeddelelse.

Lolenga Mock bliver nu repræsenteret af et britiske managerselskab MTK Global, som tilsyneladende ikke fandt det nødvendigt at beklage sig over WBC's udpegning af ikke mindre end to tyske sidedommere til opgøret. Den ene af dem havde Yildirim til at vinde kampen med svimlende fem point.

"En dommer fra Tyskland scorede kampen så elendigt, at jeg ikke ved, om han så kampen. Selv Yildirims promotor er enig i det," siger Lolenga Mock, der gerne ser en returkamp mod Yildirim, men ikke har nogen forventning om, at tysk-tyrkeren har mod på det.

"Min rejse fortsætter. Jeg har ikke engang overvejet at stoppe, fordi min indsats var så god, og jeg vandt kampen," lyder det fra Lolenga Mock.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Lidt kommentarer fra Sauerlands officielle Facebook-side oven på denne kamp:

"Ganz klares fehlurteil. Wer ist der punktrichter der diesen kampf 116:111 wertet? Der darf doch nie wieder als punktrichter eingesetzt werden."

"Jetzt kommt feigenbutz und die halle ist fast leer. Super team sauerland, mit solchen fehlurteilen füllt man keine hallen."

"Mit solchen Punkturteilen macht man das Boxen in Deutschland kaputt."

"Ist nicht mehr mit anzusehen ...Wenn solche Urteile gefällt werden. .."

"Sauerland-Urteil !!! Wie so oft"

"Leider ein Fehlurteil, aber ein sehr Krasses noch Dazu"

"Auch ich fand, dass Mock heute der bessere Mann war."

Jeg kan ikke finde en eneste kommentar, der bakker op om afgørelsen. Det hører dog med til historien, at stævnet godt nok var arrangeret af Team Sauerland, men at Avni Yildirim er i stald hos Ahmet Öner.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 239 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us