Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Enock v Garrido

Enock Poulsen (8-0) kom på særdeles hårdt arbejde i otte omgange, inden han kunne strække armene i vejret og fejre sejren over franske Renald Garrido (22-21-2). Franskmanden var præcis så hård en modstander som forventet, men Enock Poulsens bedre teknik og hurtighed sikrede ham en fortjent sejr på point.

Helt som ventet kom Garrido offensivt ud og prøvede at sætte sig på ringens midte. Det stod dog ret hurtigt klart, at han trods gode resultater i sin hidtidige karriere denne aften var kommet på en meget vanskelig opgave mod en talentfuld dansker.

Enock Poulsen er generelt en meget hurtig bokser, og det udnyttede han i de tidlige omgange. Når Garrido kom farende fremad, var Poulsen god til at undvige og slå kontra. Det gav Poulsen de første point på dommersedlerne.

Kampen forløb i de efterfølgende omgange meget på samme måde. Franskmanden angreb, mens Enock Poulsen dansede en masse. Danskeren hurtighed og gode undvigelser gav ham dog også de efterfølgende omgange, mens han i 4. omgang gik ned i kadance.

Det hårde og kontinuerlige pres, som Garrido lagde, påvirkede tydeligvis Enock Poulsen, der ikke kunne holde det høje tempo, han havde åbnet kampen i. Selvom undvigelserne i 6. omgang stadig kørte fornuftigt, havde de slag, der blev sendt afsted som kontra, ikke samme kraft og præcision som tidligt i kampen. Det var en hård test for Enock Poulsen, som set fra ringside dog virkede til at være foran på point.

I 7. omgang fik Garrido et cut efter en hændelig skalle, men han fortsatte ufortrødent sin fremmarch.

Sidste omgang udviklede sig til lidt af et slagsmål mellem en dansker, der fik karrierens hidtil hårdeste test, og en stærk franskmand, som fortjente hver en krone, han får med sig fra opgøret. Alle tre dommere scorede kampen 78-74 til Enock Poulsen.

Comments (1)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Fed kamp! Lækkert at se på når der hentes en kompetent modstander der ikke kun er kommet for at indkassere sin gage. Garrido er typen der kan lide at slås og ikke går af vejen for et godt slagsmål. Enocks teknik og hurtighed reddede ham dog, selv om det blev lidt rodet da han - lidt for tidligt - blev træt af det konstante pres fra Garrido.
Og jeg er ikke enig i at det var en hændelig skalle. Enock svingede rigtig meget med hovedet, og fik også en henstilling for det, og det var kun et spørgsmål om tid før han ville svinge sit hovede ind i Garrido.
Men fantastisk underholdende kamp.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 154 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us