Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mahfoud v Caballero

Sarah Mahfoud (6-0) havde som ventet ikke de store problemer med at tæve spanske Vanesa Caballero (1-4-1). Spanieren, der var kommet til København som en meget sen erstatningsmodstander, fik tæv og blev stoppet i 4. omgang af en skarp dansker.

Helt som ventet var der klasseforskel på Mahfoud og Caballero, og det var den Mahfoud indstillet på at bevise. Danskeren  boksede mere aggressivt, end vi har set hende ved tidligere lejligheder, og allerede i 1. omgang var den spanske erstatningsmodstander hårdt presset.

Det store klø slap hun for i 2. omgang, men i 3. omgang blev det hedt at være spanier i København. Efter en serie med træffere både dybt og højt, måtte spanieren tage tælling. Mahfoud havde her chancen for at afgøre kampen, men i stedet for at flyve i flæsket på spanieren og få kampen stoppet, tog hun det roligt og lod omgangen gå ud.

Allerede tidligt i 4. omgang måtte Caballero dog igen i gulvet. Hun kom op, men blev igen fuldstændig udbokset, og mens hun stadig stod på benene, gik kamplederen fornuftigt ind og afgjorde kampen.

Sarah Mahfoud virkede utrolig skarp, og det er derfor vanskeligt ikke at ærgre sig over, at den planlagte franske modstander dukkede op. En sejr over hende kunne have skubbet Mahfoud helt op i verdenseliten. Nu sidder vi stadig og er usikre på, hvor god Mahfoud i virkeligheden er, når modstanderne bliver bedre.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 137 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us