Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Morell v Acosta

Jeppe Morell (9-2) er tilbage på sejrskurs. Ruben Eduardo Acosta (36-17-5) var en hård modstander at vende tilbage mod efter et nederlag, men Morell løste opgaven nærmest til perfektion og dominerede langt størstedelen af de otte omgange og vandt sikkert på point.

Jeppe Morell åbnede opgøret skarp og fokuseret. Han tog midten af ringen og med sit højre jab holdt han hele tiden den rigtige afstand til sin argentinske modstander. Med forskellige fodstillinger var der i udgangspunktet langt mellem de to boksere, og Morell fik i den indledende omgang heller ikke sendt venstren af sted ret mange gange. Dog tilstrækkeligt til at vinde omgangen.

Mønstret fortsatte, og selvom Morell i 2. omgang blev ramt rent af et højre sving sendt hele vejen fra Argentina, formåede han at holde argentineren fra fadet og igen score tilstrækkeligt point til at vinde omgangen - dog uden at det på noget tidspunkt blev decideret ophidsende at se på.

Det gjorde det i højere grad i 3. omgang, hvor Morell ramte Acosta med en venstre på skulderen, så argentineren faldt. Han var ikke på nogen måde rystet, men det er som bekendt ikke forbudt at slå en modstander på skulderen, så han falder. Selvom Acosta ihærdigt prøvede at fortælle kamplederen, at han snublede, blev der talt.

Efter et par centrale omgange, hvor Acosta kom bedre med - og også fik lidt point på tavlen - overtog Morell i 7. omgang igen dominansen. Danskeren havde på dette tidspunkt sikret sig, hvad der burde være et komfortabelt forspring på dommersedlerne, og i stedet for at jagte en afgørelse før tid boksede han roligt og disciplineret.

Afgørelsen var der ingen tvivl om. Jeppe Morell vandt med cifrene 79-72, 79-72 og 78-73.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 189 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us