Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Meng v Kotosovs

Oliver Meng (3-0) viste igen prøver på, hvorfor han af nogle bliver betegnet som et af landets største boksetalenter. Lettiske Valentins Kotosovs (2-2) blev skilt godt og grundigt ad og udbokset, inden han blev stoppet i 4. omgang efter en glimrende dansk indsats.

Det stod lynhurtigt klart, at der var klasseforskel på de to boksere. Oliver Meng er et stort talent, og den 19-årige højrefodsbokser var klasser over den et år yngre lette.

Især det venstre kryds fra Oliver Meng gik letten ind i den ene gang efter den anden, og det var allerede i 1. omgang ved at blive rigtigt hedt for Kotosovs, der mod slutningen af omgangen blev reddet af, at han "tabte" tandbeskytteren.

Det lugtede af en hurtig knockout, men Meng undlod at jagte sejren før tid. Han virkede dejligt afslappet og byggede roligt op med sin højre, inden han hamrede sit venstre kryds direkte i smasken på Kotosovs. Den venstre sad stort set hver gang perfekt, og i 3. omgang var det også det højre hook, som ramte letten.

I 4. omgang var det endelig nok. Først tabte Kotosovs sin tandbeskytter for tredje gang og fik dermed fratrukket et point. Kort efter blev han igen truffet hårdt af et venstre kryds, hvor tandbeskytteren iøvrigt igen-igen røg ud. Her stoppede kamplederen straks opgøret.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Han bliver bedre og bedre og ser ud til at have fundet sig godt til rette i sin nye vægtklasse. Rigtig gode undvigelser og flot overblik hele vejen i gennem.

This comment was minimized by the moderator on the site

Skøn bokseopvisning. Oceaner af talent koblet med et skarpt blik og en god portion selvtillid og tro på egne evner. Bevæger sig som en danser, og er løs og afslappet i ringen, specielt når man senere sammenligner med Jeppe Morell der var stiv som et bræt.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 148 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us