Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Mahfoud v Murjikneli

Allan Mahfoud (1-0) fik delt masser af øretæver ud i sin debutkamp, da han stoppede georgiske Beka Murjikneli i 4. omgang. Han formåede ikke at slå georgieren på halen, men han uddelte så mange tæv, at kamplederen til sidst havde set nok.

Det var en Mahfoud med masser af opbakning i hallen, som gik i ringen til sin professionelle debut mod Beka Murjikneli. Mahfoud lagde da også flot ud og vandt 1. omgang stort. Angrebene blev sat om med venstren, hvorefter han fulgte op dybt med både højre og venstre.

I 2. omgang kom den aggressive georgier bedre med. Han kæmpede for sagen, men han havde ikke evnerne til at hamle op med Mahfoud, der også snuppede denne omgang. Dette mønster fortsatte: Mahfoud var den klart bedste bokser af de to, og der var på intet tidspunkt tvivl om, hvor sejren ville have.

I 3. omgang blev Murjikneli for alvor presset. Han gemte sig bag sine dobbeltparrader, mens Mahfoud sendte byger af slag afsted. Den georgiske bokser formåede kun at gå 3. omgang ud, fordi han på et taktisk meget belejligt tidspunkt tabte tandbeskytteren.

Den ensidige forestilling fortsatte - nu også med Murjikneli blødende fra en skade ved det ene øje. Midtvejs i omgangen havde kamplederen set nok, og han stoppede kampen til danskerens fordel.

Comments (2)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Det ser lovende ud med Allan Mahfoud trods debutnerver. Lækker boksestil. Effektiv. Og han har en masse værktøjer i kassen. Det skal nok blive godt.

This comment was minimized by the moderator on the site

Meget flot debut. Jeg så ikke særlig mange nerver (i modsætning til Jeppe Morell) men det var tydeligt at han var meget opsat på at få vist hvad han kunne, og det var ganske meget. Der blev slået fine jabs (i modsætning til Nadim) og gode dybe slag. Aftenens store overraskelse.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 154 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us