Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Nadim v Mezei2

Diana Nadim (0-0-1) måtte overraskende nøjes med uafgjort i sin professionelle debut, som fandt sted mod ungarske Gabriella Mezei (9-15-4). Nadim leverede ellers ikke nogen speciel dårlig indsats, men det var alligevel ikke urimeligt, at kampen efter de fire omgange blev dømt uafgjort.

Diana Nadim lagde roligt fra land og scorede point med især sin dybe højre. Den ungarske bokser er en rutineret journeyman og en ganske hård modstander for en debutant. Med et godt jab kunne Nadim havde gjort det meget mere overbevisende. Nu yndede hun i stedet at indlede med den lige højre, og det endte derfor ofte hurtigt i slagsmålslignende tilstande.

Der blev fra dansk side satset en del på enkelte lige stød med højren, hvor der - som Thomas Povlsen råbte det guidende fra ringhjørnet - blev sigtet dybt.

Efter en god dansk 1. omgang kom ungareren bedre med i 2. omgang, som hun vandt. Efter det var det en til tider lidt for ivrig Nadim, som jagtede sit mål. En dansk sejr ville ikke have været tyveri - men det uafgjorte resultat kan der heller ikke indvendes noget imod.

Nadim har meget at lære, men hun har bestemt også meget boksning i sig. Det fik hun på ingen måde udløst, og det er lidt skuffende, at en bokser som Mezei ikke kan besejres.

Dommerne scorede kampen 39-37 til hver side samt 38-38.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 154 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us