Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah i kamp

To danskeropgør: Micki Nielsen (25-1) mod Ditlev Rossing (8-0) og Dina Thorslund (12-0) mod Sarah Mahfoud (5-0) på et stævne arrangeret i fællesskab mellem Sauerland og Palle. Det er det forslag, Nisse Sauerland i ugens løb har sendt til Mogens Palle.

Ditlev Rossing har offentligt ytret ønske om at møde Micki Nielsen, og også Sarah Mahfoud melder sig klar på udfordringen.

"Jeg vil rigtig gerne møde Dina, og den ligger lige til højrebenet. Det kommer til at ske, spørgsmålet er bare, hvornår det bliver. Men skal jeg møde Dina, vil jeg gerne komme velforberedt. Så jeg skal have en god træningslejr, og forberedelserne skal være i top. Intet må være op til tilfældighederne," siger Sarah Mahfoud til B.T.

Mahfoud skal næste lørdag i Frederiksberg Hallerne i aktion mod franske Stephanie Ducastel (8-4-2). Her skal Sarah Mahfoud nok få hænderne fulde i en kamp, hvor hun næppe er at betegne som favorit. Taber hun den kamp, er al snak om et opgør mod Dina Thorslund overflødig, men skulle de lykkes hende at vinde, er hun klar på et danskeropgør.

"Hvis Mogens mener, at jeg er klar til at møde Dina, så er jeg klar," siger hun.

Comments (4)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
This comment was minimized by the moderator on the site

Dina ødelægger Sarah. Stop den kamp allerede nu

This comment was minimized by the moderator on the site

Hvorfor ligefrem stoppe kampen? Dina er givetvis favorit og har mere erfaring fra længere kampe. De har mødt hinanden én gang før engang ved SM, hvor den efter det gamle computersystem blev 13-7 til Dina. Det vil jeg altså ikke ligefrem kalde at ”ødelægge” sin modstander, men et relativt jævnt lige opgør i den slags korte kampe, hvor dagsformen er afgørende.

Lad os da få kampen på et tidspunkt. Parterne kan næppe tjene flere penge på andre opgør. Og meget kan ske i boksning. Især hvis der er tale om en lang kamp over 10 omgange, hvor konditionen (og hvor god man er til at økonomisere med kræfterne) kan blive afgørende.

This comment was minimized by the moderator on the site

Selvfølgelig skal de mødes. Det er jo nok også noget nemmere at få dem til at møde op end de udenlandske modstandere - Zarika og Docustel - så vi slipper for disse kedelige udskiftninger

This comment was minimized by the moderator on the site

Målet for både Thorslund og Mahfoud må være en kamp mod hinanden. Jeg gider ikke høre på alt det ævl om, at "Mahfoud ikke bringer Thorslund videre". Ingen modstander vil kunne give Thorslund så solid en purse som Mahfoud - og omvendt.

En VM-kamp mellem to danskere? Det vil vække offentligheden, og det vil sikre karrierens højeste purse til dem begge. Det er den kamp, der er målet for Thorslund, hvis hun ellers tænker sig om.

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 71 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us