Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ditlev v Brudov 3

Ditlev Rossing (8-0) er for tiden ved at forberede sig til sin kamp den 15. september, hvor han møder ukrainske Viktor Polyakov (13-4-1). Når den kamp forhåbentlig er veloverstået, har Rossing skytset rettet mod de næste opgaver - og en af dem må endog meget gerne være mod landsmanden Micki Nielsen (25-1).

"Jeg ved, at jeg er bedre end Micki, selvom han har været professionel i fem år længere end mig. Der er kun én, der kan være den bedste cruiservægter i Danmark, og det er mig. Derfor vil jeg ikke have noget imod at møde ham nu, så jeg kan komme videre derfra," siger Ditlev Rossing ifølge en pressemeddelelse.

"Jeg har fulgt med i Micki Nielsens karriere, siden han blev professionel og set ham bokse de forskellige kampe. Han er fysisk stærk, det er der ingen tvivl om. Men det er jeg bestemt også. Så det alene kan han ikke leve på, når han møder mig. Jeg mener også, at jeg er en bedre bokser allround end ham. Jeg er mere eksplosiv, og så har jeg en hurtighed, som vil være en kæmpe styrke for mig i et indbyrdes opgør. Jeg er klar til at møde ham med det samme,” siger Ditlev Rossing.

Den 23-årige cruiservægter understreger dog, at han, hvis en kamp mod Micki Nielsen skulle blive aktuel, vil kræve, at begge boksere bliver grundigt dopingtestet i forbindelse med kampen.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 204 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us