Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Sarah v Mezei

Sarah Mahfoud (5-0) kommer på en alvorlig opgave ved det kommende Danish Fight Night, som finder sted den 15. september i Frederiksberg Hallerne. Her skal hun møde franskmanden Stephanie Ducastel (8-4-2), som ifølge BoxRec's uafhængige computerrangliste er verdens fjerdebedste fjervægter. Til sammenligning ligger Mahfoud placeret som nummer 35.

Ducastel har primært opnået sin placering ved at bokse uafgjort mod Jelena Mrdjenovich, der er WBA- og WBC-verdensmester og vægtklassens etter.

"Det bliver helt sikkert hårdt. Men jeg er klar til at træde ind på den store scene. Det kan godt være, at jeg kun har bokset fem professionelle kampe, men jeg har jo også en lang amatørkarriere bag mig med både danske og nordiske mesterskaber og VM-deltagelse. Det er hér, jeg hører til. Jeg føler mig klar. Jeg har styrken og teknikken til at høre til blandt de bedste," siger Sarah Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.

Selvom Ducastel tabte returkampen mod Mrdjenovich ret klart på point, er der ingen tvivl om, at Sarah Mahfoud får hænderne mere end fulde om to en halv uge.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 112 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us