Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Dina med bælte Foto KGZ Fougstedt

Dina Thorslund (12-0) er ny WBO-verdensmester i superbantamvægt. Det er en kendsgerning, efterden 24-årige dansker lørdag aften pointbesejrede mexicanske Jessica Munoz (17-2-1) i Struer. Efter 10 omgange, der i grove træk forløb ens - nemlig ved, at Munoz søgte et slagsmål og blev mødt at tæv - fik Dina Thorslund tilkendt en helt fortjent og stor pointsejr.

Der blev lagt fra land i et hæsblæsende tempo, hvor begge boksere kom farende ud fra hjørnet og indledte et vildt tøseslagsmål. Der blev - præcis som i Thorslunds tidligere titelkampe - lagt ud i et meget højt tempo med masser af slagudvekslinger.

Munoz kom helt som ventet fremad og søgte fighten. Sådan en invitation har Dina Thorslund ikke for vane at sige nej tak til. Hvor en langt mere teknisk bokser formentlig ville have undveget mexicaneren og bokset kontra, kastede Thorslund sig ind i slagsmålet.

Dina Thorslund virkede både hurtigere og mere præcis med sine slag end Munoz, der flere gange måtte æde solide bomber i form af venstre hooks og lige højrer. Hun åd dem dog uden at virke specielt rystet.

Som omgangene skred frem, ændrede tempoet sig fra decideret hidsigt til det mere normale. Det var dog stadig Thorslund, som generelt var i førerposition. De mexicanske angreb blev adskillige gange bremset med en undvigelse og et venstre hook retur. Midtvejs i kampen havde Thorslund bragt sig solidt foran på point.

Jessica Munoz er en offensiv og aggressiv bokser, og selvom hun her var kommet på en stor opgave, fortsatte hun ufortrødent sin jagt efter danskeren. Det endte ofte med læder i hovedet. Mexicaneren havde ikke evnerne til at skifte taktik, og kampens billede fortsatte derfor, selvom bokserne blev trætte. Det fortsatte bare i et lidt lavere tempo.

I de sidste par omgange begyndte mexicaneren at virke mærket af de mange hårde træffere, hun havde taget imod. Den danske overlegenhed blev kun større mod slutningen, og det var helt efter bogen, at Dina Thorslund vandt med cifrene 99-91, 100-90, 100-90.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 153 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us