Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Ceylan v Sanchez 2 Foto Sauerland

Ja, Dennis Ceylan (19-2-2, 8 KO) vandt klart over Levan Tsiklauri (10-4-1, 8 KO). Cifrene var klare, og sejren var ikke i fare, men hvis Ceylan går og drømmer om at vende tilbage til det niveau, hvor man vinder EM-titler, er der meget lang vej. Både skarpheden, hurtigheden og formen virkede et godt stykke fra det niveau, der blev vist, da Ceylan i 2016 vandt EBU-titlen.

Det var en aggressiv Dennis Ceylan, der lagde fra land - tydeligt opsat på vende kurven efter kedelige to nederlag på stribe. Ceylan viste hurtigt, at han rent teknisk var et niveau over Tsiklauri, som desuden måtte kæmpe mod længere rækkevidde fra danskeren.

Tsiklauri var faktisk en helt fin modstander, der var kommet til Vestjylland for at kæmpe sin chance. Han bed fra sig, men han måtte også i de efterfølgende runder finde sig i det faktum, at Dennis Ceylans klart bedre teknik gjorde, at han undgik slagene og ramte kontra.

Efter en god start viste georgieren dog svaghedstegn allerede i 3. omgang. Her var hans tempo og aggressivitet på retur, og han lignede faktisk en bokser, der syntes, at der var lang vej til otte omgange. Ceylan satsede fortsat på sin teknik, og med den vandt han omgangen klart.

Tsiklauri fortsatte med at kæmpe sin chance, men der var, som omgangene skred frem, absolut ingen tvivl om, hvilken vej det hele ville gå. Selvom man må være ærlig og erkende, at Dennis Ceylan er et godt stykke fra det niveau, han havde, da han for mindre end to år siden vandt EM-titlen, var han alt for god for Levan Tsiklauri.

I 7. omgang begyndte det for alvor at blive hedt at være georgier i Struer. Ceylan placerede adskillige træffere rent på tuden af Tsiklauri, som ikke af den grund - eller den blodtud, som fulgte med - stoppede med at kæmpe. Med et minut tilbage af sidste omgang blev Ceylan ramt af en højre, og han virkede et kort øjeblik rystet. Han kæmpede sig dog igennem de otte omgange og vandt sikkert på point.

De tre dommere var enige om, at Dennis Ceylan vandt kampen klart. Cifrene lød 79-73, 78-74, 80-72.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 205 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us