Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Hede v Palaez Foto Sauerland

Frederik Hede Jensen (3-1, 1 KO) kom tilbage på vinderkurs, da han lørdag aften pointbesejrede hviderussiske Andrei Nurchynski (9-30-5, 7 KO) efter fire omgange. Efter den forfærdelige indsats i marts, hvor det blev til et nederlag, så det denne gang anderledes fornuftigt ud for Hede, som da også som forventet vandt sikkert på point.

Det blev en rimeligt stille 1. omgang, hvor hviderusserens primære fokus syntes at være at undgå at få alt for mange klø. Frederik Hede tog teten og forsøgte at finde vej ind gennem Nurchynskis defensiv. Det lykkedes han tilstrækkeligt meget med til, at det var ham, som snuppede den indledende omgang.

I 2. omgang forsøgte hviderusseren sig med en mere offensiv stil. Frederik Hede fik dog godt gang i sit højre jab og holdt dermed med Nurchynski på den rigtige afstand. Hviderusseren blev derfor aldrig for alvor farlig, og det var igen Hede, som landede flest træffere.

Det virker dog ikke som om, at Frederik Hedes træffere havde den helt store betydning på modstanderen. Hede har nogle fysiske mangler, og hans træffere ser ikke specielt hårde ud.

Sejren blev med cifrene 40-36 hos alle tre dommere.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 124 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us