Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Nielsen v Tedeev 3 Foto KGZ Fougstedt

Det blev - igen - en hård kamp for Mikkel Nielsen (6-0, 3 KO), da han lørdag aften besejrede georgiske Nikolozi Gviniashvili (19-13-4) på point efter seks omgange.

Gviniashvili viste sig som ventet at være en ganske kompetent modstander. Han var villig til at tage opgøret med Mikkel Nielsen, og han havde evnerne til at udfordre danskeren.

Et cut over georgierens højre øje i 2. omgang lod til at genere ham ganske kraftigt. Også Mikkel Nielsen havde masser af blod i hovedet - det var øjensynligt kommet fra en flænge i danskerens baghoved.

Det var to sluggere, der stod over for hinanden. Pande mod pande udvekslede de slag, og set over en bred kam var det Mikkel Nielsen, der slap bedst fra det. Både højre og venstre hooks strøg ind på georgieren og sikrede danske point, men Mikkel Nielsen var til tider presset og måtte selv tage imod vel rigeligt mange træffere.

Selvom Gviniashvili var en kompetent modstander, kan man sige, at en bokser som Mikkel Nielsem burde indeholde tilstrækkeligt meget teknik til at kunne udbokse ham. Nielsens force er dog ikke teknik, men derimod et hårdt fysisk pres, som i endnu et tilfælde viste sig at være tilstrækkeligt.

Mikkel Nielsen vandt fortjent med cifrene 59-55, 58-56, 58-56.

Foto: KGZ Fougstedt.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 110 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us