Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Bashanov v Varga 2 Foto KGZ Fougstedt

Kønt var det ikke, da Adam Bashanov (2-2, 0 KO) sikrede sig karrierens anden sejr. Den kamp på point mod tjekkiske Petr Chmelik (3-5-1, 1 KO). Sejren var godt nok det vigtigste, men alligevel var det ærgerligt, at opgøret blev rodet og i det hele taget ikke særlig seværdig.

Teknisk var der klasseforskel på de to boksere. Chmelik kom gerne aggressivt fremad, men Bashanovs tekniske niveau var så meget bedre, at han fint kunne undvige og ramme med kontrastød.

Efter en god 1. omgang af Bashanov udviklede de efterfølgende omgange sig til at blive rodede og en gang slagsmål. Da bokserne i 2. omgang byttede et venstre hook til kæben, gik der et sus gennem publikum, der et kort øjeblik så begge boksere havne i kanvassen samtidig. De holdt sig dog på benene og kunne fortsætte med at slås og bryde. Den del var Bashanov dog også bedst til.

I 5. omgang var Chmelik igen ved at være presset, men han formåede at klamre sig til Bashanov, inden danskeren fik sat mere afgørende stød ind.

En ikke specielt velbokset kamp endte med en logisk - men ikke specielt prangende - dansk pointsejr. Adam Bashanov vandt med cifrene 60-54, 59-55, 59-55.

Foto: KGZ Fougstedt

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 210 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us