Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Aftenens Nordic Fight Night i Struer blev indledt med fire ensidige omgange, hvor norske Kent Erik Bådstad (2-1) overbevisende besejrede ukrainske Bohdan Zlybko (0-3). Ukraineren måtte undervejs i kampen tage imod mange hårde træffere, men han formåede at gå tiden ud - for første gang som professionel.

Nordmanden var helt som ventet kommet op mod en modstander, der var til at tale med. Bådstad kunne fra begyndelsen gå på afstand og stille og roligt sætte point i banken, uden at han for alvor kom i fare. Især den lige højre gik let ind på ukraineren, som dog ikke for alvor blev ramt.

Zlyvko var måske nok en fusentast, men han skal have den ros, at han ikke smed sig, blot fordi det blev hedt. Og hedt blev det i 2. omgang, hvor ukraineren måtte tage imod adskillige hårde træffere. Både den direkte højre og det venstre hook ramte rent adskillige gange.

Kampen var helt til slut ensidig. Bådstad ramte rent med masser af træffere, men meget tyder på, at han ikke har det slag, der kan afgøre en kamp. I så fald ville de mange træffere have haft større virkning på ukraineren.

Kent-Erik Bådstad vandt med cifrene 40-36, 40-35, 40-35.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 202 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us