Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Rossing v Lysytsa 2 Foto Sjørup

Det bliver ukrainske Viktor Polyakov (13-4-1), som bliver modstander til Ditlev Rossing (8-0), når der den 15. september er Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne. Poyakov nåede i 2004 frem til kvartfinalen ved OL, og som professionel har han vist sig som en stærk bokser.

"Jeg ser virkelig frem til det. Jeg er sikker på, at det bliver en kanon-kamp. Vi står godt til hinanden. Han er stærk, og han kommer virkelig for at kæmpe sin chance. Han har slået en række rigtig gode boksere. Det er et step up for mig, når jeg skal møde én, som kan så meget i ringen som ham," siger Ditlev Rossing ifølge en pressemeddelelse.

Polyakovs gode resultater ligger dog i supermellemvægt, hvor han denne gang skal et godt stykke op i vægt for at møde Ditlev Rossing i cruiservægt. Danskeren får derfor en solid fysisk fordel, og for at forberede sig på den har han blandt andte sparret med svenskeren Sven Fornling, som inden længe skal møde tyske Karo Murat i en IBO-titelkamp.

"Det er meget relevant at sparre med ham, når jeg skal møde en hurtigere bokser, der kommer nedefra i vægt. Polyakov er lavere end mig, så i denne kamp har jeg rækkevidden til at kunne bokse ham udefra. Men hvis han kommer for tæt på, vil jeg stadig kunne tage ham ud på dybt vand, fordi jeg er rigtig stærk i infight," siger Ditlev Rossing.

Foto: Thomas Sjørup.

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 135 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us