Menu
REKLAME HER
A+ A A-

Kem v Kohout 2 Foto Sauerland

Kem Ljungquist (4-0) har fået ny modstander til det kommende Nordic Fight Night-stævne, som finder sted den 25. august i Struer. Den 28-årige sværvægter skal nu i ringen mod den et år ældre slovak David Vyletel (6-2). En mand, der har pænr cifre på rekordlisten, men som trods alt ligner en bokser, som Ljungquist bør besejre overbevisende.

"Det er selvfølgelig drønærgerligt at skulle forberede sig på en ny modstander, men sådan er gamet. Jeg har et job, der skal klares, og det er jeg også sikker på, at jeg gør," siger Kem Ljungquist ifølge en pressemeddelelse.

Danskeren har været på træningsophold i Manchester, hvor det er blevet til 10 omganges sparring med den tidligere sværvægtsmester Tyson Fury.

"Det var sjovt at gå mod en tidligere verdensmester. Han imponerede mig virkelig. Han er rigtig god, han er let på benene, meget bevægelig og meget svær at ramme. Meget akavet. Der er ingen tvivl om, at han er noget specielt. Han sparrer uden hjelm, for han bliver næsten aldrig ramt," lyder det fra Kem Ljungquist, som selv føler, at han slap godt fra mødet med Tyson Fury.

"Jeg synes, at jeg gjorde en god figur, og jeg kom hjem uden at have fået en røvfuld. De vil heldigvis også gerne se mig igen. Vi har lidt den samme stil, lidt afventende og defensiv og samtidig eksplosiv, men jeg kan lære noget, når det kommer til hurtigheden og bevægeligheden," siger han.

Foto: KGZ Fougstedt

Comments (0)

Rated 0 out of 5 based on 0 voters
There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Rate this post:
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

Online members

Vi har 175 gæster og ingen medlemmer online

WHOS ONLINE

KONTAKT OS

Knock-Out
Huginsvej 31
7800 Skive
Tlf. 97511658

Mobil: 29624964
info@knock-out.dk

SCSocial Find Us